Det var verkligen på tiden!

Idag har inrikesminister Anders Ygeman (S) haft möte med oppositionspartierna för att diskutera en skärpt terrorlag. Men jag förstår inte, varför det tar så lång tid att få fram ett lagförslag för att stoppa terrorresor. Det går inte bara att samtala, det måste bli mer action. Nu kommer troligtvis ett lagförslag före jul och det var verkligen på tiden.

Jag tror också att de finns en bred majoritet i riksdagen, att skärpa lagstiftningen mot terrorresor. Skulle vi få en lagstiftning mot terrorresor, så skulle den tyvärr gälla tidigast sommaren 2016. Fram till dess är Sverige en fristad för terrorister.

2 kommentarer

 1. Skeptisk

  Detta är anledningen till att SD växer. 7-klöverns politik är inte bra i tider som dessa, när det krävs snabba beslut så ska ni tillsätta utredningar som tar alldeles för lång tid. Och inget konkret kommer ni fram till heller.

  Det ska vara en självklarhet att sådana resor är förbjudna, ett sånt beslut och en lagändring skall kunna tas på ett dygn om man på riktigt värnar om den egna befolkningen. Eran politik är omodern i en modern tid.

  SD 2018

 2. Herman

  Det är en märkligt att man upplever att moderaterna lägger förslagen och regeringen genomför dem.
  Mona Sahlin sysslar med att utbilda människor att inte välja IS jo tjena.
  Det är muslimerna som skall lägga manken till för att stoppa detta för det här problemet kommer från den Islamistiska tron och tolkning av koranen.
  Vi lever i ett modernt samhälle och islam måste anpassa sig efter vilket århundrande vi lever i det har kristendomen fått göra och därför har vi byggt upp ett modernt utvecklat samhälle.
  Det är inte bara IS utan även hederskultur,oskuldskontroller samt det manstyrda samhälle som Islam värnar om och som dom försöker inbilla oss inte pågår i deras moskeer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.