Alla måste ta sitt ansvar!

Jag tycker det är bra Liberalerna, inte stödjer delar av regeringens nya flyktingpolitik. Sen tycker jag att det är bra att Liberalerna stödjer de flesta åtgärderna, för man måste också ta sitt ansvar. Den flyktingsituation som Sverige har idag är extraordinär och det behövs mera samarbete över blockgränserna i frågan. Men ska man samarbeta över blockgränserna, så måste man också kompromissa mellan partierna. Det går inte bara för regeringspartier, att lägga fram förslag utan att vilja kompromissa. Sen tycker jag också att det är oerhört viktigt att man värnar om asylrätten. Sen måste också alla EU-länder ta sitt ansvar när det gäller flyktingkrisen.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.