Kommunen backar!

Eftersom det blev så hård kritik, så backar nu Umeå kommuns måltidsservice när det gäller julmusten. Jag tycker det är bra, att man lyssnade på elevernas synpunkter och gör ett undantag.

En annan reflektion är den senaste opinionsmätning från Expressen och Demoskop. Nu ska man ta opinionsmätningar med en nypa salt, men att socialdemokraterna backar är ingen större överraskning. Stefan Löfven har verkligen inte rosat marknaden senaste tiden. Sen är det extra kul att Liberalerna har ökat sen det senaste valet och nu tror jag det vänder ordentligt! Liberalerna är ett parti som ska ha minst 10 procent! Att Sverigedemokraterna backar är heller ingen större överraskning.

2 kommentarer

  1. Mange

    Peder ja undrar om du kan svara på varför du tycker att SD minus inte är en överraskning och varför du tror det är så ??

  2. Bergis

    Men Folkpartiet står ju bakom Sverigedemokraternas politik numera. Fattar inte vad du babblar om. Har du missat senaste nyheterna på migrationsområdet? Att Löfven tillsammans med Kinnberg Batra nu implementerar Sverigedemokraternas politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.