Hans L (S) kastar sten i glashus!!

/Hans Lindberg (S) skriver i sin blogg idag om att Alliansen är splittrad i många frågor. Precis som Anders Ågren (M) skriver i sin blogg (http://blogg.vk.se/agren/2015/12/09/hans-lindberg-s-har-ju-humor) så är vi fyra olika partier och ibland har vi inte samma uppfattningar. Är det någonstans vi ser en splittring så är det bland socialdemokraterna. Ibland kan man undra om man pratar med varandra i partiet. Bland socialdemokraterna kan vi också se olika yrkanden och det är inom samma parti.

Att angripa allianssamarbetet är kanske ett sätt att få bort fokus från sitt eget parti och även det så kallade samarbetet med miljöpartiet. Sen har man också uttalat att man inte har något samarbete med vänstern och ändå skriver man gemensamma debattartiklar. Är det någon som borde vara bekymrad så är det Hans Lindberg.             

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.