Hur lågt kan man sjunka?

Det är lång tid fram till valet, men jag skulle vara ordentligt orolig om jag var socialdemokrat. Nu är den stora frågan, hur lågt kan man sjunka. Jag tror själv att man kommer att sjunka ordentligt fram till valet.

Stefan Löfven har också varit en svag statsminister och samarbetet med miljöpartiet har verkligen varit misslyckat. Men det går inte bara att skylla på samarbetet. Flyktingkrisen kan också ha en bidragande orsak, men samtidigt var socialdemokraternas opinionssiffror redan på väg ner före flyktingkrisen.

När det gäller Liberalernas siffror i opinionsmätningarna, så hade jag hoppats på bättre siffror. När det gäller vår politik så vill jag se en ännu mera socialliberal inriktning. Eftersom jag i grunden är socialliberal, hoppas jag att den socialliberala politiken får större utrymme i Liberalerna. När det gäller Liberalerna så har vi en har en stark historia i socialliberal politik och vem minns inte Bengt Westerberg som under 1985 års val gjorde en stor framgång, med socialliberal politik på agendan.

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.