Jag vill inte vara delaktig att bygga upp kåkstäder i Umeå!

När det gäller de utsatta EU – medborgarna som finns i Umeå så är det ingen lätt fråga. Som jag skrivit tidigare i mina bloggar, så vill jag inte vara delaktig att bygga upp kåkstäder i Umeå. Jag vill inte heller att den fria rörligheten i Europasamarbetet ska inskränkas. Men när det gäller Svensk lagstiftning, ska den vara lika för alla som vistas i vårt land.

När det gäller gårdagens beslut så tror jag också att det är helt fel väg att gå och att det finns en stor risk att vi permanentar ett utanförskap. Beslutet kan också innebära att fler kommer hit och hamnar i misär. När det gäller lösningen på tiggeriproblematiken så finns den inte i Sverige utan i länder som Rumänien och Bulgarien.

I Anders ågrens blogg kan man också läsa om att SKL välkomnar utredarens slutsatser om EU-migranter

http://blogg.vk.se/agren/2016/02/03/skl-valkomnar-utredarens-slutsatser-om-eu-migranter/

 

En kommentar

  1. Basic Rules

    Håller helt med L, har S och MP inte lärt något den senaste månaderna ? Att förlita sig till MP är farligt, den läxan har M gjort.
    Vi har inte några som helst skyldigheter mot s.k. Eumigranter, S borde ha väntat och avvaktat statens utredare, då hade det förhoppningsvis blivit enklare att vara konsekvent i beslutsfattningen.
    Nu har vi ånyo ”öppnat våra dörrar”, som om inte den alarmerande flyktingkrisen räcker !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.