Lyckad idrottsgala!

I torsdags hölls den första upplagan av Umeå Idrottsgala och den blev otroligt lyckad och är det något Umeå verkligen har saknat, så är det en idrottsgala där man kan hylla eldsjälar, föreningar, aktiva och ideella som gör fantastiska insatser.

Stämningen var fantastisk och humöret var på topp hos alla och det märktes att galan var efterlängtad. Ett stort beröm till arrangörerna som lyckades direkt! Sen var det extra kul att Udominate vann priset som årets damlag och det var verkligen uppskattat. Extra kul att få vinna det första priset och att vinna före UIK och IKSU är stort. Två klubbar som verkligen har satt Umeå på kartan. Som det ser ut nu, så är också IKSU storfavoriter till guldet och jag hoppas verkligen att man lyckas. När det gäller UIK så tror jag på en ljus framtid och inom några år, så slåss man nog om SM guldet.

När det gäller baskettempen i Umeå så är den hög och det känns otroligt kul att vi har både ett herrlag och damlag i högsta serien och framtiden ser ljus ut för basketen

När det gäller Udominates målsättning så är det självklart att bli Svenska mästare och att bli ett etablerat lag i Europa.

Jag vill passa på och tacka alla ideella som jobbar för klubben, utan er så skulle det inte fungera!  Vill också tacka styrelsen med Oscar Stenberg i spetsen för sitt fantastiska arbete med att bygga upp klubben. Sen vill jag också tacka de som jobbar kring laget och gör ett fantastiskt arbete. Utan våra sponsorer skulle det inte heller fungera. Men det största tacket till våra spelare som ser till att vi får sportsliga resultat

Årets damlag Udominate!

idrottsgala 2016

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.