Sju kvar!!

Nu har äntligen slutspelet startat för Udominate och jakten mot det efterlängtade guldet. För att ta ett guld krävs det seger i åtta slutspelsmatcher och nu är det sju segrar kvar till guldet

Det blev också en klar seger för Udominate i första matchen mot Visby och jag skulle bli mycket överraskad om det blir fler än två matcher i kvartsfinalen. I semifinalen väntar troligtvis Sallen och där är det bäst av fem matcher som gäller.

När det gäller finalen så är det också bäst av fem matcher och där väntar troligtvis, förra säsongens finalmotståndare Luleå. Som det ser ut nu så kommer Luleå att få möta Alvik i semifinalen och där kan Alvik mycket väl överraska. Men det skulle kännas bättre med ett Norrlands derby i finalen och även få revansch för förlusten för förra säsongens final.

När det gäller Udominates målsättning inför denna säsong så var det att bli Svenska mästare. Det är en tuff resa dit, men jag är helt säker på att Udominate tar sitt första SM-guld denna säsong.

Jag hoppas också att publiken sluter upp i slutspelet, för vi behöver allt stöd vi kan få! Har ni inte sett basket, så har ni också bommat något. Det är en fantastisk upplevelse och det är ingen lugn stund under matcherna, för allt kan hända.

Vi syns på Umeå Energi Arena!

Ps: Första semifinalen är den 7/4 hemma på Umeå energi arena (om vi slår Visby i kvartsfinalen!)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.