Varför tar man inte avstånd?

Jag förstår inte varför Miljöpartiets ledning tar ordentligt avstånd från, bostadsministern Mehmet Kaplans kontakter med högerextremister. Senast i går, sa också språkröret Gustav Fridolin att han har fullt förtroende för sin minister.Många har också genom åren larmat för Mehmet Kaplans nära relationer till islamitiska grupper i Sverige och Turkiet. Men ändå så är ledningen i Miljöpartiet förlåtande. Än en gång har också miljöpartiet visat ,att man inte klarar av att sitta i regeringsställning.

Idag kan man också läsa att KG Bergström från Expressen säger att Kaplan är regeringens största belastning. Jag tycker själv att han är en belastning för hela Sverige. Det är dags för en ny bostadsminister.

 

 

En kommentar

  1. Basic Rules

    Ja, verkligen. Inte första gången Mehmet visat dåligt omdöme, men å andra sidan kanske det återspeglar hans inställning till vår demokrati. I somras var det uttalanden kring IS(DAISH), som var indirekt urskuldande tom förstående för denna terrororganisation!
    Redan då borde avsked tvingats fram, men int så. Det kalls för berörings skräck. Man får se det som en anpassning till den av politiker skapade PK attityd, som förstört så mycket. Denna är nu dessbättre på avtagande, då fakta och verklighet kommit ikapp.
    En fråga jag med flera ställt oss är, varför så många ”islamister” inom MP… ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.