Revanschsugna!

Imorgon är det dags för final nummer två mellan Udominate och Luleå. Tyvärr förlorade Udominate den första finalen uppe i Luleå. Man gjorde en bra match, men tyvärr räckte det inte till. Nu är det dags för revansch och laget är laddat och revanschsugna. Självklart tror jag också på seger. Extra kul är att det kommer att bli en stor publik till matchen. Som det ser ut i dagsläget, så ser det ut att bli fullsatt.

Kom gärna och stötta laget imorgon, man behöver allt stöd man kan få. Sen är det extra kul att det är ett Umeå- lag som spelar SM -final på hemmaplan. Det är vi inte bortskämda med i Umeå.

Vi syns imorgon på Umeå energi arena klockan 19.00!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.