Bra att skolan kommer i fokus!

Nu har Liberalernas nya logga presenterats och det har även uppmärksammats av många på nätet. Man får se det positiva i uppmärksamheten att vi Liberaler uppmärksammas. Sen är det också upp till betraktaren att själv, avgöra vad man vill se. Loggan är viktig, men det viktigaste är vår politiks innehåll.

Något jag ser mycket positivt på är att Liberalerna föreslår en ny skolmiljard i vårbudgeten. I satsning kommer det att satsas på ordning och reda, förlängd skolplikt, specialpedagoger, förstelärare och lärarassistenter.

Det är också bra att skolan kommer i fokus igen i den politiska debatten. Vår skolminister har inte gjort någon lysande insats och han har inte heller varit synlig i skoldebatten.

 

logga_lib

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.