Vilken moral!

Jag var helt slut igår kväll, efter thrillern mellan Udominate och Luleå. När man trodde säsongen var över, så kommer man tillbaka och vänder matchen. Vilken lagmoral man har! Ett stort grattis till alla som var på matchen igår, man kan nog inte få en mera spännande match att se och dessutom så var det också en SM-final!

Redan ikväll är det dags för den avgörande finalen i Luleå och det känns lite konstigt att man lägger den redan dagen efter. Det hade varit bättre för båda lagen, att få ladda batterierna och komma helt utvilade till den avgörande matchen.

När det gäller kvällens match så har Luleå en stor press på sig och jag tror att man inte klarar av det. Udominate som har varit uträknade, har visat att man har en bättre lagmoral och det är det som avgör ikväll.

Men det kommer att bli en rysare och självklart kommer jag att vara på plats!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.