Det blir ingen fotbollshall de närmsta åren!

Nu förstår jag varför det är tyst om byggandet av en fotbollshall i Umeå. Trots löften av Socialdemokraterna i talarstolen på kommunfullmäktige om att det snart är på gång, finns det helt enkelt inga tankar på att bygga en hall de närmsta åren. Nu har Hans Lindberg (S) också uttalat sig i frågan, där han säger att man utreder en placering av en fotbollshall på I20 området. Det innebär i sin tur att det inte kommer att bli en hall de närmsta åren och att den definitivt inte kommer att hamna på Nolia området.

Nu får vi hoppas att fotbollen inte får vänta ytterligare 30 år på en hall. Jag kommer hur som helst att fortsätta kämpa för att det byggs en hall så fort som möjligt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.