Stor skillnad när Lennart var ks-ordförande!

Jag läste Hans Lindbergs blogg där han säger att jag var oförberedd på styrelsemötet med Umeå kommunföretag. Jag var förberedd när det gällde Umeå kommunföretag och om att tillskjuta pengar till Guitars, men jag var inte förberedd på extraärendet på kommunstyrelsens arbetsutskott, att det skulle bildas en arbetsgrupp i kommunen som skulle jobba med Guitars. Att lägga upp ett extraärende som Hans gjorde, är för mig inte rätt gjort. Ett beslutsärende som kommer att kosta kommunen pengar. Jag tycker det är ett otyg, att man gör som Hans gjorde. När det gäller beslutsärenden som rör kommunen ekonomiskt ska man inte behöva få det på sittande bord.

Hans säger också att han vill ha ett bra samarbete med andra partier, men då kanske han skulle sluta köra ett enmansrace. Det var stor skillnad när Lennart Holmlund var kommunstyrelsens ordförande, då var det ett bra samarbetsklimat. Nu verkar det inte finnas någon vilja alls att samarbeta.  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.