Dags för kravliberalerna att lämna in!

Som jag skrev tidigare i min blogg tidigare idag, så är Liberalerna ett parti som ska högt tak när det gäller åsikter och det är det som också gör ett parti levande.

När det gäller Birgitta Ohlsson så är hon en politiker, som partiet behöver för att överleva. Hon står fast vid partiets värderingar och det är istället kravliberalerna som svänger nittio grader. Är det någon som verkligen är lojal mot partiets värderingar, så är det Birgitta. Är det någon som borde lämna partiet så är det kravliberalerna, som håller på att sänka partiet. Det är bara att se hur vi ligger till i opinionsmätningarna.

Jag håller också med många som skriver idag, att det här är det mest omdömeslösa som har hänt i partiet. Att den här frågan ens diskuteras i partistyrelsen, säger allt. Sen gillar jag inte att locket ska läggas på och att man ska vara tyst i debatten och rätta sig i ledet. Går man ut och kräver att Birgitta Ohlsson ska lämna partiledningen får man stå sitt kast. Jag är också oerhört glad att läsa i alla medier, om de som försvarar Birgitta.

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.