Något måste hända innan det är för sent!

I januari 2015 skrev jag i en blogg med rubriken” Varningsklockorna måste börja ringa” Nu har det gått över 18 månader och partiet har inte lyft sen dess.

Med tanke på det som hänt de senaste dagarna i media, så har det definitivt inte heller stärkt partiet. Att gå ut och kräva Birgitta Ohlssons avgång var nog det värsta som kunde hända i dagsläget. För partiets bästa var det bra att Birgitta blev kvar. Precis som jag skrev i min blogg så Birgitta Ohlsson en politiker, som partiet behöver för att överleva. Hon står fast vid partiets värderingar och det är istället kravliberalerna som svänger nittio grader. Är det någon som verkligen är lojal mot partiets värderingar, så är det Birgitta.

Det som har hänt de senaste dagarna är en sak. Men det som är mest oroande är våra opinionssiffror, som sakta men säkert är på väg under riksdagsspärren. Jag tror inte heller, att jag är den enda liberala politikern ute i landet som är orolig. Men nu måste något hända och än hur bra föreställningen är, när publiken sviker, när väljarna vänder ryggen till, då är det dags att se över repertoaren och rollsättningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.