Nej till storregioner!

Motståndet fortsätter att växa mot bildandet av storregioner och jag är oerhört glad över att Liberalerna säger nej till bildandet av storregioner!

I dagsläget finns det också för många frågetecken kring en storregion och det saknas även en konsekvensanalys. Vad som behövs är resurser, och det trollar man inte fram genom att rita om kartor. För det behövs företag som skapar arbetstillfällen och skatteunderlag. Och varför ska man lägga tid och pengar på nya regioner när krafttag krävs för att skapa jobb, bostäder och en bättre skola

En kommentar

  1. Roland Larsson

    Hej! Jag är väldigt glad till att ni tagit ställning mot Storregionen. Allt som kan hejda den enorma storskaliga förstörelsen av Norrlands inland måste och bör påhejas. Samhällets övergripande insatser för att hjälpa (eller rädda) människor i dessa trakter verkar ju minst sagt obefintliga eller med ministerns ord ”kanske i en framtid”. Tycker man måste med omedelbar verkan byta ut ordet UTMANING till vad det egentligen är, nämligen en svårighet – ett problem eller liknande. Jag blir så less att höra dessa politiker prata om dessa utmaningar som egentligen är enorma problem de inte orkar prata rakt ut om – varför kan man inte rakt ut säga att det är ett ekonomiskt problem som måste hanteras. Varför kan man inte säga att pengarna finns men samhället valt att prioritera andra områden som viktigare. Norrland och dess invånare är mindre värda än den miljon invandrare som väller in från andra länder. Jag kan inte se det på annat sätt – gamla människor i Sverige får inte den vård de är värda. Nog är det en väldigt underlig situation när gamla människor i Sverige, som betalt skatt i hela sitt lv, ändå ska få försämrad vård och pension på grund av den politiska korrektheten som genomsyrar vårt samhälle idag. Jag säger det rent ut, hur i helvete kan det vara så sjukt att dessa asylsökande individer kan få ett bättre liv som bidragstagare än vad jag som jobbat i 30 år kan få på ålderns höst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.