Alla ska inte med (S)

Socialdemokraterna brukar köra med sin slogan ”Att alla ska med” Samtidigt har man infört en åtstramning, som slår mot de svagaste och kommer att innebära försämrade levnadsvillkor, för många som har ett funktionshinder.

Ett parti som säger att man värnar om de svagaste i samhället, men i själva verket så gör man tvärtemot. Finansminister Magdalena Andersson (S) har nämligen pekat ut lagen om stöd och service (LSS), som ett område att spara in på och även gett försäkringskassan instruktioner att strama åt ytterligare inom personlig assistans. Trots massiv kritik fortsätter (S) också att försvara sin åtstramning.

Det ska nämnas att det finns kloka socialdemokrater ute i landet, som tycker att sitt parti ska backa i frågan. Men tyvärr är dom för få.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/article23806150.ab

En kommentar

  1. Micke

    För sossar och borgare är det viktigare att med skattemedel på 40 miljarder per åt ge bidrag till villa- och bostadsrättsägare i form av ränte- och ROT-avdrag.

    Ta bort dessa fullständigt onödiga och fundamentalt orättvisa bidrag till folk med privata bostäder och man har råd att hjälpa dessa svagaste i samhället.

    Moderater och sossar prioriterar dock på ett annat sätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.