Kommer att påverka oss!

Valdagen i USA börjar närma sig och snart får vi veta vem som blir USA:s nya president. I början trodde jag det var otänkbart att Donald Trump skulle vinna presidentvalet i USA, men nu börjar jag bli riktigt orolig. Mardrömmen kan bli verklighet och blir Trump president skulle det också drabba Sverige, eftersom han vill införa tullar och högre skatter för importer till USA. Det skulle också få stora konsekvenser för världshandeln. Det finns också en stor risk att vi får ett osäkert läge ute i världen

Jag tror att valet kan gå hur som helst och det kan hända mycket fram till valet. Det finns också mätningar I USA som säger att det är ett dött lopp i dagsläget.Sen har FBI har också återupptagit utredningen av Hillary Clintons mejlhantering under hennes tid som utrikesminister och det är inget som kommer att gynna henne i valet.

Nu sätter jag mitt hopp till Hillary Clinton och hoppas att vi slipper få en osäker värld i framtiden

En kommentar

  1. Basic rules

    Oavsett om Donald vinner eller inte kommer i vart fall få inverkan på framförallt inrikespolitik. Utrikespolitiskt kommer Europa i stötte utsträckning få stå för Natos utgifter, vilket är helt rätt.
    Vi är kanske tillbaka till Reagans, och låta militärutgifterna knäcka Sovjet / Putin än en gång . Han sätter Amerika först som sagt .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.