Stora utmaningar!

Idag är det kommunfullmäktige och dagordningen är lång. Från Liberalernas sida så har vi bland annat två enkla frågor, som handlar om att det i dagsläget står två stora fastigheter i princip tomma, eller är på väg att tömmas. Det är gamla Vasaskolan där gitarrmuseet ligger, samt gamla Fridhemsgymnasiet.

Det finns också rykten om att intressenter finns för dessa fastigheter och nu måste alla korten måste upp på bordet, åtminstone för oss som är högst ansvariga för kommunens verksamheter. Det blir spännande och se vilket svar som kommer idag.

Kommunens ekonomi kommer också att diskuteras på fullmäktige och som alla vet så står kommunen inför stora utmaningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.