Än en gång!

Än en gång utsätts Europa för ett fruktansvärt terrordåd. Det är fruktansvärt, det som har hänt i Berlin. I dagsläget är det 12 döda och närmare 50 skadade. Dödstalet kan även stiga. Att ge sig på oskyldig på en julmarknad, för att hämnas är skrämmande. Även i Sverige har vi utsatts för ett terrordåd och det kan även hända igen. Man känner en sorg och oro över det som har hänt och det här är nog tyvärr inte sista gången vi får se ett terrordåd. Det kommer också att vara svårt, att skydda sig mot enskilda individers terrordåd. Men man får aldrig ge upp, för terrorism måste alltid bekämpas

En kommentar

  1. Basic Rules

    Nu är det tydligen inte IS som är bakom utan en asylsökande från ett flyktingläger, och då hamnar allt i ett annat läge eller hur ?
    Det gäller dra dom rätta slutsatserna nu .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.