Sverige ska inte vara en fristad för terrorister!

Det är dags att se över lagstiftningen i Sverige. I Sverige har vi en lag mot terrorresor, men vi har ingen lag som stoppar svenska medborgare från att vara med i terrororganisationer som tex IS. Sen har jag också oerhört svårt att förstå, att återvändande IS krigare i Sverige, inte blir åtalade för krigsbrott. Enligt SÄPO är det runt ett hundratal som har kommit tillbaka till Sverige från striderna. För mig är det en självklarhet att dessa personer ska sitta bakom lås och bom

Enligt SÄPO är det också över 300 unga män, från Sverige som har anslutit sig till IS eller andra islamistiska terrorgrupper. Enligt SÄPO ligger Sverige ligger också på tredje plats i Europa när det gäller antalet Syrienjihadister per capita.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.