Parkeringsavgifterna!

Nu har tekniska nämnden beslutat om att höja parkeringsavgifterna i Umeå. Självklart sa vi nej från Liberalerna och det med tanke på handelns situation. Från Liberalerna sida så vill vi att det ska skapas bättre förutsättningar för handeln i centrum och där är parkeringsfrågan viktig.

Med tanke på allt det som har hänt i centrum med bland annat ombyggnationer, så måste kommunen hjälpa handeln och inte motarbeta den.

http://www.vk.se/plus/1992640/nu-hojs-parkeringsavgifterna-i-umea

 

2 kommentarer

  1. Petter

    Spelar ingen roll det finns ju gratis P på Avion och man behöver ju inte in i stan längre. Så det är inga problem med det och nu när politiken i Umeå har vant oss att åka till Avion så ser ju de flesta fördelarna med detta. SÅ BRA JOBBAT S.

  2. Mohamed

    Istället för att försöka locka folk till centrum så gör kommunen helt tvärtom, hur tänker de? har de ens hjärnor att tänka med? har de tänkt på de som har butiker i centrum? vad är det för mål de vill uppnå med deras jävla idioti?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.