Höjningen av parkeringsavgifterna skjuts upp!

dag på kommunstyrelsens arbetsutskott har vi beslutat kring höjda parkeringsavgifter i Umeå. Glädjande blev förslaget, att ge ett uppdrag till det kommunala parkeringsbolaget UPAB att skjuta upp höjningen av parkeringsavgifterna till den 1 januari 2019. Nu kommer frågan att avgöras i kommunfullmäktige och jag är säker på att förslaget går igenom, det med tanke på att det var ett enigt arbetsutskott

Med tanke på allt det som har hänt i centrum, med bland annat ombyggnationer så är det bra att kommunen försöka hjälpa handeln, istället för att motarbeta den. Från Liberalerna sida så har vi också varit emot en höjning av parkeringsavgifterna och vi är därför glada att socialdemokraterna gör en tvärvändning i frågan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.