Den framtida välfärden!

Valet närmar sig med stormsteg och nu är det bara ett år kvar till valdagen. Man märker också att det när det gäller alla opinionsmätningar. När det gäller opinionsmätningar så är det inte valresultatet och man får inte heller glömma att de flesta bestämmer sig i samband med valdagen.  Men det som mätningarna pekar ut är trender och det är en viktig signal för partierna.

Jag tror att den viktigaste frågan i valet kommer att bli den framtida välfärden. Välfärdsfrågor som tex sjukvården och äldreomsorg kommer att vara viktiga frågor i valet. Som socialliberal hoppas jag också att dessa frågor blir betydande. När det gäller Liberalerna så står dessa frågor också oerhört högt upp på vår dagordning. Vi har också en stark historia i socialliberala frågor och det ger oss stora förutsättningar att lyfta som parti.

 

2 kommentarer

  1. Bergis

    Med ett valresultat på långt över 20 procent så blir det Jimmie Åkesson som dikterar villkoren för vilka som får bilda regering i nästa val.

  2. Olle

    Och S går ut med att de gör en gigantisk insats för hemlösa.
    25 miljoner !!!!! Det blir lite snabbt räknat ca 436 kr/ hemlös.
    Nån kanske går på detta va bra de är , givet så är alla satsningar bra men denna summa är löjlig.
    Fick bara fram lite knapphändiga antal hemlösa så jag räknade på den lägsta summan hemlösa så jag tror det blir ännu mindre / hemlös

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.