Det märks i den politiska debatten!

Det är mindre än ett år kvar till valet och det märks i den politiska debatten. Partierna är också mitt uppe i nomineringstider och listor ska fastställas inför valet. När listorna är väl fastställda så börjar den stora valrörelsen och kandidaterna ska profileras. Många partier börjar också känna en oro över sina opinionssiffror och det märks över alla politiska utspel som kommit den närmsta tiden.

När det gäller politik, så måste man också förstå att det är en kompromiss mellan många partier och därför finns det allianser. Sen finns det också partier som står långt ifrån varandra, i sina värderingar och då går det inte att samarbeta. Vänsterpartiet är tex ett parti som jag tror ingen vill samarbeta med i kommunen. Deras påhopp på tjänstemännen och deras låga nivå i debatten, har gjort dom omöjliga att samarbeta med. Som Liberal står också deras politik långt ifrån våran.

Sverigedemokraterna står också oerhört långt från mina värderingar. Deras lösning på allt är att stoppa invandringen och för mig är det att göra det enkelt för sig. Jag tror också att man kommer att tappa inför valet och det har även börjats märkas i opinionsmätningarna.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.