Man har börjat spela ut sin roll!

Nu presenteras det opinionsmätningar varje dag och givetvis ska man ta de på allvar. Men det känns som det har gått inflation med antalet mätningar. Det som är intressant i de senaste mätningarna är att Moderaterna som har bytt partiledare nyligen, går starkt framåt. Det trots att det bara är ett år kvar till valet och det visar att det går att få ett lyft att göra ett partiledarbyte, trots att det är kort tid till valet.

Sverigedemokraterna fortsätter också att backa i alla mätningar och för mig är det väntat. Jag tror också att man börjar spela ut sin roll i svensk politik. Jag skulle inte bli överraskad, om man hamnar under 10 procent i valet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.