På rätt väg!

I dagens politiska partier är det verkligen inte alltid lätt att hitta den grundläggande ideologin. De flesta partierna håller också upp fingret och ser var det blåser. Därefter så gör man sina politiska utspel. Givetvis ska man följa med vad som händer i vår värld och kunna förändra sin politik, men man får inte glömma sitt partis grundläggande ideologi. Jag är därför glad att vi Liberaler är på rätt väg och det visade också vårt landsmöte.

Sen är det ett friskhetstecken att man i ett parti har olika åsikter och det gör också ett parti levande. Nu har vi en valrörelse framför oss och en uppförsbacke när det gäller opinionsmätningarna. Men efter helgens landsmöte, känns det som vi är på rätt väg. Jag är också otroligt stolt över vårt funktionshinderpolitiska program och vårat äldre program. Nu ska vi bara få ut vårt budskap till väljarna och jag ser verkligen fram emot valrörelsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.