Vi är glada!

Från Liberalernas sida så vi otroligt glada att tre viktiga saker i vårt valmanifest har uppfyllts.
Gymnastikens hus har byggts och äntligen har gymnasterna fått sina lokaler som man har vänta på i många år. Förra veckan kom också utspelet att en fotbollshall byggs på NOLIA och det är också en fråga som vi har drivit under många år. Det kommer att bli ett lyft för fotbollen i Umeå och det kommer också att frigöra tider till breddverksamheten.
Lundabron är också på gång och det kommer att bli ett lyft för det rörliga friluftslivet. Det kommer också att underlätta för en bilfri kommunikation mellan de västra stadsdelarna och arbetsplatser som Volvo Umeverken och IKEA. Bron finns dessutom med som en av de åtgärder för bättre luftkvalitet i Umeå centrum.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.