Allvarliga brister i skolskjutsarna!

Idag är det kommunfullmäktige och som vanligt är det en lång dagordning. Det är också årets sista fullmäktige och det ska bli skönt med lite julledighet. Från Liberalernas sida kommer äntligen vår enkla fråga om skolskjutsar upp på dagordningen. Den skulle ha ställts på kommunfullmäktige i augusti, men på grund av för och grundskolenämndens ordförande har varit frånvarande så kommer den upp nu. Men frågan kommer alltid att vara aktuell och jag är glad att den äntligen kommer upp.

Här kommer den i sin helhet!

ENKEL FRÅGA

Skolskjutsar

Än en gång kan man läsa i Västerbottens-Kuriren om brister i kommunens skolskjutsar. Nu är det delade meningar om vad som har hänt den här gången, men det man kan konstatera är att det är allvarliga brister i kommunens skolskjutsar.
Misstag kan begås, men när de upprepas flera gånger kan det antas större brister i rutiner och uppföljning. Detta berör dessutom minderåriga människor, vilket gör det hela än allvarligare.
Fråga till För- och grundskolenämndens ordförande Moa Brydsten (S)
Har för- och grundskolenämnden vidtagit några åtgärder för att minska denna typ av avvikelser?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.