Behövs ett starkt alternativ!

Idag har vi allianspartierna i Umeå lagt upp strategin inför valet och vi kommer också lägga en gemensam budget. Vi är överens om att Umeå behöver en allians som samarbetar och att det finns ett starkt alternativ mot socialdemokraterna.
Det är också viktigt med tanke på att socialdemokraterna närmar sig vänsterpartiet. Som det ser ut nu så kommer en röst på socialdemokraterna att bli en röst på vänsterpartiet i valet. Det skulle också vara ett hårt slag mot Umeås utveckling om vänsterpartiet får ett starkt inflytande i kommunen. Deras motstånd mot privat företagsamhet och valfrihet är ingen nyhet. Vänsterpartiet har heller aldrig förstått, att det är, företagen som bär upp Sveriges välfärd. Om det inte fanns företag, så skulle vi varken ha råd med skolor, äldreomsorg och sjukvård.

En kommentar

  1. Basic Rules

    Största förtroendet skulle ni få om ni kraftsamlade för sänkning av skatten – jmf liknande kommuner utan negativa konsekvenser för medborgarna, som har betydligt lägre skatt – allt annat är tämligen perifert !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.