Miljöpartiets korståg mot Norrland fortsätter!

Miljöpartiets korståg mot Norrland fortsätter! Nu vill man ge ägardirektiv till statliga Swedavia, att arbeta aktivt med att minska människors behov av flygresande. Än en gång visar man att man är ett storstadsparti och att man inte förstår Sveriges geografi.När det gäller flyget så har det en stor betydelse för Norrlands utveckling och det ger även stora möjligheter för näringslivet. Det skapar även förutsättningar för människor att leva i Norrland och det har även stor betydelse för vår besöksnäring.

En kommentar

  1. Ulf Parde

    Jag håller med i din kritik mot miljöpartiet. Men hur är det ibland med Liberalerna själva?
    Jag håller med i beslutet att inte kosta på könsneutrala toaletter. Liberalerna har en tid verkat vettiga. Men så ballar de ur totalt med att vilja ödsla pengar på sådana här idiotier.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.