Man ska hålla sig till sanningen!

Blir överraskad över Lennart Holmlunds utspel i hans blogg. Det visar än en gång att det är känsligt med gitarrmuseet. Socialdemokraterna kommer också att lägga in gitarrmuseet i kommunens budget och för mig är ett gitarrmuseum inte en kommunal angelägenhet. En gästhamn borde mera vara en kommunal angelägenhet och så är fallet hos många kommuner i landet.

Sen skriver Lennart att vi Liberaler har blivit kulturfientliga, men han verkar ha glömt att vi var det enda partiet som vill öka budgeten i kulturnämnden och även ge mer ekonomiskt stöd till kulturföreningar. Något som vi inte fick stöd av från socialdemokraterna. Jag tänker inte heller kalla socialdemokraterna kulturfientliga, för jag vet att det finns många inom socialdemokraterna som värnar om kulturen. Jag tycker också att man ska vara ärlig när man håller på med politik och man ska hålla sig till sanningen. Våra satsningar vet Lennart om och det är bara att läsa våran budget förra året

En kommentar

  1. Petter

    Tyvärr verkar det väldigt odemokratiskt av S att styra vilken kultur vi ska matas med,detta verkar bestämmas av en liten samling av politiker.Sen bör väl kulturen få sitt i form av bidrag ,men 20 miljoner ??? Men vi väljare bör väl fundera på politiker som beter sig på detta sätt ska sitta kvar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.