Makten ska flyttas från politikerna!

För mig som Liberal är valfrihet en självklarhet inom äldreomsorgen och tyvärr har inte majoriteten i Umeå samma inställning. Det är också en självklarhet för mig, att makten skall flyttas från politiken till de äldre och deras anhöriga. Välfärden står också inför stora utmaningar och vi behöver fler utövare som kan hjälpa till. Då går det inte att motverka privata utövare som majoriteten gör. Tyvärr är också den enkla sanningen att Vänsterpartiet fortfarande har inflytande på socialdemokraterna i Umeå. Vänsterpartiets motstånd mot privat företagsamhet och valfrihet är heller ingen nyhet. Vänsterpartiet har heller aldrig förstått, att det är, företagen som bär upp Sveriges välfärd. Om det inte fanns företag, så skulle vi varken ha råd med skolor, äldreomsorg och sjukvård.

2 kommentarer

 1. Olle

  Utan arbetare står sig företagen slätt. Det är arbetaren som ser till samhället går runt, inte företagen.

  • Olle nr 2

   Om inga företag fanns ,finns ju inga arbetare heller.
   I en kommunistisk stat kanske man kan säga att inga företag finns utan bara staten och arbetarna, då kan man ju också fråga sig vilken kommunistisk stat fungerar och framför allt HUR HAR ARBETARNA DET ???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.