Kommer att hända mycket fram till valet!

Nu har det kommit en ny opinionsundersökning från SCB, men det man måste tänka på, är att mätningen inte är valresultatet. Givetvis tar jag åt mig Liberalernas siffror, men jag börjar lita mindre och mindre på opinionsmätningar. Folkomröstning i Storbritannien och valet i USA var två exempel där opinionsmätningar visat totalt fel.

Nu tror jag också att det kommer att hända mycket fram till valet och nu är det bara att jobba hårdare fram till valdagen. Vi har en bra politik i Liberalerna och det visade sig även i naturskyddsföreningens granskning av partiernas miljöpolitik och det var glädjande att vi rankas högst av alla allianspartier.

Jag är också glad att i Alliansens budget prioriteras viktiga Liberala frågor som skol och äldrefrågor. Satsningen på föreningslivet är också en fråga som vi drivit länge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.