Blundar för de verkliga problemen!

Det finns partier i Umeå som vill ha en skattehöjning och man tror att det är lösningen på alla problem. Att föreslå det är för mig att ge upp och det sänder fel signaler.I dagsläget tar vi ut två kronor mer i skatt än jämförbara kommuner och det har även satsats över 400 miljoner mer varje år i kommunens verksamheter. Att då vilja höja skatten är för mig att ge upp problemet och man gör det otroligt enkelt för sig, genom att kräva mera av skattebetalarna. Man borde istället ta tag i det verkliga problemet. I rapport efter rapport sågas även förslag om höjda skatter. Höjda skatter slår hårt mot företagande, jobb, utveckling och tillväxt. Det har också visat sig att skattesänkningar har inneburit ökade intäkterna till välfärden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.