Två veckor kvar!

Nu är det bara två veckor kvar till valet och det märks i utspelen från alla partier. Det som har varit positivt i valrörelsen är det stora intresset från väljarna och det känns som det är ett större intresse för det här valet jämfört med tidigare val. Många spekulerar om vad som kommer att hända efter valet och givetvis är det viktigt. Men som jag skrivit tidigare i min blogg tidigare, så tycker att man istället ska fokusera på sin egen politik och göra allt för att lyfta fram den. Det viktigaste måste vara att lyfta sitt eget parti och det kommer jag att lägga mitt krut på.

En fråga som vi Liberaler driver är att återupprätta LSS och vi har också tillskjutit 6 miljarder i vår budget för det. När det gäller LSS reformen så är den idag, unik i världen och många länder tittar på hur vi utvecklat assistansmodeller för att stärka den enskildes villkor och rätt till goda levnadsvillkor. LSS är också en rättighetslagstiftning, men det verkar inte alla partier ha förstått. Tyvärr verkar man hellre vilja prata om fusket inom personlig assistans och man verkar ha bommat att det var bara ett fåtal som blev fällda förra året. Tror att det var totalt fem stycken som blev fällda förra året i hela Sverige och att kalla det för ett stort fusk visar på stor okunskap.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.