Bara några dagar kvar!

Nu är det bara några dagar kvar till valdagen och mycket kan fortfarande hända! Jag tror också att SVT:s slutdebatt kan påverka valets utgång på riks. När det gäller det lokala valet tror jag också att vi kommer att få se stora förändringar jämfört med förra valet.

Det lovas också åt alla håll. Alla partier lokalt vill tex minska barngrupperna och man kan undra varför har då inget hänt på 20 år. Vänsterpartiet som driver frågan hårt i dagsläget gjorde tex inget när man själva satt i makten. Socialdemokraterna vill bygga pendeltåg till Holmsund som är ett gammalt förslag som det aldrig funnits pengar för. Vart man ska få pengarna till det, är för mig helt obegripligt. Låneskulden har också passerat 2 miljarder och kommunen har också två kronor mera i skatt än jämförbara kommuner. Allt vi gör i Umeå är också mycket dyrare än jämförbara städer.

Vill du fördjupa dig mer i vår politik, så besök gärna vår lokala hemsida. Besök också vår valstuga och ställ dina frågor! Vi finns på Rådhustorget fram till valdagen den 9 september.

https://umea.liberalerna.se/politik/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.