Behövs en förnyelse!

Jag är glad att liberalernas valberedning öppnar upp, för att en ny partiledare väljs vid ett extra landsmöte redan sista helgen i juni. Just nu känns vi ledarlösa och tyvärr blåser det också kring partiet i vissa frågor. Ett nytt ledarskap före sommaren, skulle också innebära att vi har en ny partiledare på plats till Almedalen och politikerveckan. Det skulle vara en perfekt start för en ny partiledare. Som jag skrivit tidigare så behöver vi också en förnyelse i partiet och vi behöver också stärka upp partiledning och partistyrelse med nya ansikten. Jag har fullt förtroende för vår valberedning och jag är inte orolig över att vi får en ny fantastisk partiledare. Men jag vill gärna se en kvinnlig partiledare och Nyamko Sabuni nämns ofta som en ny tänkbar partiledare. Jag tror också att hon skulle vara ett lyft för partiet och hon har inte heller suttit i partiledningen de sista åren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.