Varför motarbetas brännbollsyran?

Tyvärr motarbetas Brännbollsyran av de styrande i Umeå och det är för mig helt obegripligt. För att få ett klargörande av kommunstyrelsen ordförande, om han tycker brännbollsyran är viktig för Umeå, så har jag ställt en enkel fråga till han. Frågan kommer upp nu på måndag på kommunfullmäktige.

Här kommer den enkla frågan!

ENKEL FRÅGA

Brännbollsyran är en stor en succé och ett av de få unika arrangemang som förknippas med Umeå. Tyvärr känner man sig motarbetad av kommunen och varje år så försöker också kommunen slå ned på yran. Det finns väl heller ingen som glömt den löjliga debatten förra yran, om kommunens försök till förbud mot alkoglass.

Fråga till kommunstyrelsens ordförande Hans Lindberg (S)
Tycker kommunstyrelsen ordförande att brännbollsyran är viktig för Umeå?

Peder Westerberg
Gruppledare (L)
Umeå kommunfullmäktige

2 kommentarer

  1. Petter

    Det viktiga i denna stad är vad S hittar på ,allt annat är inget att ha .Jantelagen existerar även på kommunhuset.

  2. Ulf Parde

    Jag håller med dig om Brännbollsyran. Liberalerna är i behov av såna som dig (och Ulrica Westerlund) i.st f den tondöva Cecilia Wikström och direkt giriga Emma Carlsson. I EU-valet tänker jag dock rösta på ”champagne”-Sara Skyttedal (KD). Hon är en av landets fräsigaste politiker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.