Positivt besked för Brännbollsyran!

Äntligen tänker de styrande om och ger brännbollsyran serveringstillstånd på Mariehemsängarna. För mig var det en stor överraskning, att socialdemokraterna vänder i frågan och jag är glad att man ändrade sig. Sen var det heller ingen överraskning att vänsterpartiet och miljöpartiet yrkade avslag.

Om man nu vill ta ansvar, så borde man istället förorda ett serveringstillstånd, som skulle innebära att den som får tillståndet har ett ansvar över området. Det borde väl vara bättre att det dricks under kontrollerande former och det är därför det finns serveringstillstånd. Men det verkar inte vänsterpartiet och miljöpartiet förstå

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.