Kommunfullmäktige!

Idag är det kommunfullmäktige och det är en lång dagordning. Från Liberalernas sida så är vi aktiva som vanligt och vi har tre interpellationer och två enkla frågor på dagordningen. Den första interpellationen från Marianne Normark har frågeställningen ”När får Äldrenämnden ekonomisk kompensation för heltidsinförandet? Den andra interpellationen från mig själv handlar om kostnaderna för kvinnohistoriskt museum och har frågeställningen ”Kostnader för kvinnohistoriskt museum.” Den tredje interpellation kommer från Anders Norqvist och har frågeställningen ”Hur rustat är Umeås civila försvar”

Dom två enkla frågorna är ställda av mig och den första frågan har frågeställningen ”Är brännbollsyran viktig för Umeå? Den andra frågan handlar om gitarrmuseet och där är frågeställningen ”Är ett gitarrmuseum en kommunal uppgift?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.