Fler positiva till kärnkraft!

Det är glädjande att fler partier öppnar upp för en satsning på kärnkraften. Från Liberalernas sida öppnar också Jan Björklund upp, för en kärnkraftsvänlig uppgörelse med M o KD. Jag tror också att vi snart har en majoritet i riksdagen för en satsning på kärnkraft. Svenska folket har också vänt i sin uppfattning och sex av tio svenskar är positiva till kärnkraft enligt en färsk undersökning. FN:s klimatpanel pekar också ut kärnkraft som en viktig del av klimatproblemens lösning. Från Liberalernas sida så välkomnar vi det och är det något som är klimatsmart så är det kärnkraften och om vi stänger ned den, så behöver vi importera mera el och därmed skapar vi ett beroende av fossil energi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.