Trafikverket undviker det verkliga problemet!

Trafikverket vill sänka hastigheterna på många av länets vägar. Man borde istället se till att investera i vägnätet, så att vi får bättre vägar. Att sänka hastigheterna på vägarna är helt fel väg att gå. Trafikverket flyr istället det verkliga problemet med sitt förslag. Det som istället skulle behövas är en upprustning av länets vägnät. Nu kommer deras förslag att beröra många vägsträckor i länet och väg 363 är också en sträcka som kommer att drabbas. Man glömmer också bort att det är många som arbetspendlar och de behöver bättre vägar istället för hastighetssänkningar.

En kommentar

  1. jonas

    Bättre vägar- gärna det men finns det inte pengar så är nedsättning av hastigheten ett bra sätt att minska olycksstatistiken. 80km/h är full tillräckligt och försumbar tidsförlust.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.