Det behövs en kraftfull politisk viljeinriktning!

Det är tyvärr ingen nyhet att unga med funktionsnedsättningar inte får tillräckligt med resurser när det gäller sin fritidsverksamhet och kulturverksamhet. I kommunen har vi många goda exempel som vi kan bygga vidare på och då tänker jag först på Fritid för alla, som riktar sig till unga vuxna med funktionsnedsättning och även den verksamhet som utvecklats på Uttervägen (Uttervägens Hjältar) Men då behövs det både medel och mer personal och den stora frågan är hur man får till en bättring. Jag själv tror att det behövs en kraftfull politisk viljeinriktning för att få en förbättring. På senaste kommunfullmäktige var det också endast ett fåtal politiker som gick upp i debatten kring denna fråga. För att få en förändring så behövs det fler politiker som tar dessa frågor på allvar och det får inte heller bara bli tomma ord.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.