Liberalerna aktiva som vanligt!

Idag är det kommunfullmäktige och det är en lång dagordning. Från Liberalernas sida så är vi aktiva som vanligt och har tre interpellationer på dagordningen. Jag själv har en interpellation som handlar om det kommer att skapas bättre förutsättningar för turismen. Den handlar bland annat om att det behövs en central gästhamn och centrala ställplatser för husbilar och husvagnar. Anders Norqvist har två viktiga interpellationer och den första har frågeställningen ”Hur vill (S) möta att så många elever inte uppnår gymnasietillhörighet? Den andra har frågeställningen ”Varför satsar inte (S) på innovationer inom välfärden?” På dagordningen ska vi också besluta om Umeås lokala miljömål och det kommer nog att bli en lång debatt i denna viktiga fråga

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.