Brännbollsyran är viktig för Umeå!

Det finns mycket få saker som är unika för Umeå. Men en sådan är Brännbollsyran. Den växte fram som en brännbollsturnering för studenter vid universitetet, och har nu blivit en folkfest och en del av Umeås varumärke. Därför är det extra kul att Brännbollsyran flyttar till Noliaområdet och får därmed chansen att växa ytterligare. Tyvärr har man varit motarbetad av de styrande under många år och det finns väl heller ingen som glömt den löjliga debatten om kommunens försök till förbud mot alkoglass. Nu får vi hoppas att de styrande i Umeå har tänkt om och stöttar yran fullt. Från Liberalernas sida så kommer vi hur som helst fortsätta att stötta den här folkfesten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.