Förväntar mig att det blir en utvärdering

Idag på kommunstyrelsen hade vi ett ärende som handlade om att sätta avgiften för torghandel, både fast och tillfällig, på de platser som upplåtits för ändamålet i Umeå kommun till noll kronor för perioden 1 maj till 30 september 2020. Förslaget fick bifall och det kommer även finnas möjligheter för en eventuell förläggning till årsskiftet. Nu ska förslaget vidare till kommunfullmäktige för beslut den 15 juni. Tidigare har vi också beslutat om att ta bort avgifter för uteserveringar och det här beror på att näringsidkare ska få stöd under pandemin. När väl pandemin är över så förväntar jag mig att det blir en utvärdering, hur kommunen har agerat med allt under pandemin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.