Hårt arbete och en ökad profilering ger utslag!

Det är lång tid fram till valet 2022 och jag känner ingen oro över att Liberalerna kommer att lyfta i opinionsmätningarna. Sen svänger det fort i opinionsmätningarna och man ska aldrig räkna ut något parti. Sakta men säkert stiger vi i opinionsmätningarna och det genom hårt arbete och en ökad profilering av partiet. Men det krävs ett fortsatt hårt arbete av alla och det gäller även oss ute i landet. Jag har också ett stort förtroende för Nyamko Sabuni och nu börjar hon bli varm i kläderna och det kommer också lyfta partiet ännu mera.
Vi kommer nog också få se många svängningar hos partierna i opinionsmätningarna fram till valet Men om jag får spekulera, så tror jag att vi inte kommer att ha några partier över 20 procent nästa val. Om man ser till socialdemokraterna så har man minskat kraftigt sen valet 1994 då man hade 45,2 procent. I den senaste opinionsmätning så ligger man runt 27 procent.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.