Glädjande att fler partier ställer sig bakom Liberalernas krav!

Det är mycket glädjande att fler partier ställer sig bakom Liberalernas krav att förstatliga den personliga assistansen. Det är en bra början, men det behövs mycket mera. LSS måste också återupprättas och vi får hoppas att man kommer driva den frågan också.

När det gäller LSS reformen så är den unik i världen och många länder tittar på hur vi utvecklat assistansmodeller för att stärka den enskildes villkor och rätt till goda levnadsvillkor. LSS är också en rättighetslagstiftning, men det verkar inte alla ha förstått. Jag är oerhört glad att Liberalerna står upp för denna reform och vill satsa en miljard på att återupprätta LSS.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.